Termeni și condiții

Folosirea site-ul www.ecotet.ro implică acceptarea acestor termeni și condițîi. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Acest site este întreținut și administrat de S.C. Garden Wood A&S SRL și este găzduit de serverele unei companii terțe.

Întregul conținut al site-ului www.ecotet.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Garden Wood A&S SRL și a furnizorilor săi și este aparat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Garden Wood A&S SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

INFORMAȚII  LIVRARE

Având în vedere faptul că produsele sunt realizate de către noi, unele din ele pot fi în curs de producție, astfel că livrarea se poate realiza între 1 zi și 5 zile lucrătoare.  Atunci cand dintr-o eroare informatica aparuta in functionalitatea platformei, preturile sunt eronate pe site, comanda nu se poate onora.  

Veți fi anunțați telefonic despre starea comenzii și termenul de livrare.


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata se va face ramburs la primirea comenzii.

GARANȚII

Produsele noastre au o garanție extisa de 2 ani.

CONDIȚII DE RETURNARE

Legislația română prevede: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.” (Ordonanță Guvernului nr. 34/2014). Cliențîi noștri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur prin scris la adresa de e-mail coteteindraznete@gmail.com sau prin telefon la nr. 0749 849 336 . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala S.C. Garden Wood A&S SRL, atunci când a fost livrat un alt produs decât cel menționat în comandă sau dacă a fost trimis cu defecte de fabricație. În toate celelate cazuri, clientul va suportă contravalorea transportului.

După recepționarea coletului trimis de dumneavoastră, acesta va fi analizat  și veți fi notificat în scris pe e-mail și S.C. Garden Wood A&S SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile de la dată primirii datelor bancare pentru efectuarea transferului. Ne rezervăm dreptul de a refuză restituirea contravalorii către Dvs. în cazul în care produsul nu corespunde calitativ sau a suferit deteriorări în timpul transportului din cauza ambalării necorespunzătoare. Produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.

ACCESUL LA SITE

S.C. Garden Wood A&S SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Garden Wood A&S SRL , fără acordul scris al acesteia.

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimită e-mailuri, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

CONDIȚII LEGALE

Acest magazin on-line funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

S.C. Garden Wood A&S SRL nu garantează că pagină va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Conținutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina proprietarului. Orice conflict apărut între S.C. Garden Wood A&S SRL. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

S.C. Garden Wood A&S SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Shopping Cart